ah caro, sto ano no vago siare gnanca mi.. e sì che me piase assè, ma no go proprio tempo.. maedetta università, me toca fare un esame dopo nadae e tute e "vacanse" a studiare.. me sa che 'ndarò siare a genaio, calche sabo o domenega..
Ara chi, bei come el soe: 1 dragone 320d (TV) 2 freeze (VR) 3 hell (VR) 4 stecca (VI) 5 mike72 (PD) 6 vasko (PD) 7 mamo (PD) 8 paolo bmw (VE) 9 Ricky76 (VI) 10 verdena (VE) 11 PuccioE39 12 simone67 (VI) 13 El Nino (TV) 14 Nemis (VI) 15 Sandman (VE) 16 dagos 17 gian 18 Granz (BL) 19 infinity (TV) 20 beeky 21 Naù (TV) 22 MAO (TV) 23 bucciz 24 kikkokikko 25 angus74 26 abe979 (PD) 27 realboy (VR) 28 realgirl (VI) 29 dsoa (PD) 30 Unowen (VR) 31 Cosmic (RO) 32 ennys (PD) 33 sandro779 (VE) 34 Lorenz (VI) 35 simoc (PD) 36 Danny (VI) 37 nameless (VI) Ghe voe tanto a rivare a 40?!! Dai nemo!
me so' acorto desso de tuto sto coso de liste A QUANDO STO RADUNO NORD EST? DATO CHE SEMO COSì TANTI MOVEMOSE CO STO RADUNO,MAGARI A BASSAN....
tuti a CORTINA.. so stà domenica.. e se GIRAVA COME LE TROTOLE!!! -12° a mezzogiorno sotto el sole!!! BEISSIMO!!! pecà ke no gaveo par le man el me "AWD"... senò el lago de misurina lo "firmavo" tuto quanto!
ma.....mah...un'intruso,ma chi te ga insegna' a parlar veneto?quasi,quasi,a te pari vero!te sare' mia un emigrante?
39 Morpheus (Belumàt) 530d E39 socio fondatore del mitico G.V.S. (Gruppo Verte Spaventose): mai sentito nominare?
eora veneti, 'ndove sio finii? a ghemo fato anca el raduno, se ghemo visti, magari no tuti, ma quasi..eora me se vegnù voja de riportare in alto sta discussion, che magari ghe xe novi iscriti da sta region..cossa disio?
Mi xe da un ano e passa che me son iscrito a sto forum de biemvù ma no gavevo mai visto sta discussion. ecome quà! da Vitorio Veneto e ricordè... co ghe ne festa no ghe ne mai problemi!
azz...no eo gavevo mia visto sto thread...eora gavemo anca superà la 40 xkè mi so el 41....hehehehehehe