hvala brate! lijepo su se proveli,probali su i nase ČEVAPČICE sa AJVAROM ali ipak su malo vidili,da su ostali vise dana jos vise bi uzivali...pa nebi htjeli vise ici doma:wink: znas kako je kod nas na balkanu,dodes pa doma ne zelis vise ici gledao sam da ih zadovoljim,probali su nase jadranske ribe,skoljke... ova 2 M3a su kao nova,nisam imao previse posla,samo finese
Sve mi je jasno Jednom kada probaju imaju stvarno poteskoca da se vrate kuci, to je tacno! Steta za lose vreme koliko sam shvatio ali nega ostane za sledeci put kada ti dodju u goste:wink: ova dva automobila izgledaju fantazija, ne znam koliko su stari ali stvarno izgledaju kao novi... Dovescu ti pre ili kasnije ja moj auto od skoro 10 godina pa cu da te bacim na muke Jos jednom svaka cast i ne daje mi da te reppujem jer sam to nedavno uradio ali zasluzujes ih mnogo vise
ova 2 auta imaju 8 godina,ali izgledaju kao nova pa mozes misliti kad sam im rakao da kod nas autovelox ne postoj kako su bili sretni nema sto nema na balkanu,samo pare i gas do daske;-) kad si u prolazu javi se,sredit cemo i tvoga bolida,bit ce kao nov
Bitno je imati malo parada da gurnes panduru kada te zaustavi... sve ostalo je uzivancija Mene muci sto ispred kuce mi ide tranvaj pa mi se ona sitran fina prasina poleze pofarbi... i dobija rjavu boju polako... ma koliko ja perem auto ne vredi nista...mislim da mora da se ispolira da bi se skinuo taj prvi sloj...ili sta vec... ti to vec bolje znas Nisam bio kuci od proslog leta, a ni ovo kako stvaris stoje necu jer cu raditi ceo juli i ceo august Ali kada budem u prolazu i kada bude bilo vremena pre svega javljam ti se obavezno!!
scusate se abbiamo cambiato lingua...era giusto per far sentire Gile un po' + vicino a casa;-) erano solo chiacchiere innocenti tra amici
mi rintrometto anche io anche se sono all'opposto della scala con la mia "modesta" 318ci pero' sono troppo belle
una pulizia veramente maniacale... mai visto qualcuno dedicarsi così ad un'auto ... .... veramente esagerato !!!!! :wink: [/img]